Jak możemy pomóc?

Dodaj ogłoszenie

Jak możemy pomóc?

Zmiany w Regulaminie. Kliknij tutaj, by dowiedzieć się więcej.

Przedłużenie ogłoszenia

Po 30 dniach od chwili dodania ogłoszenie wygasa. Jeśli oferta jest nadal aktualna - przedłuż ją! :)

 

Kategorie płatne

Opłata za przedłużenie na kolejne 30 dni jest taka sama, jak za dodanie.

 

Opłata wynosi 14,99 zł w kategorii:

  • Motocykle i skutery.

Opłata 19,99 obowiązuje w kategoriach:

  • Garaże i Parkingi (Sprzedaż i Zamiana),
  • Pozostałe nieruchomości (Sprzedaż i Zamiana).

Opłata 24,99 zł obowiązuje w kategoriach:

  • Samochody osobowe, dostawcze i ciężarowe (sprzedaż) z ceną do 5 000 zł.

Opłata 29,99 zł dotyczy kategorii:

  • Samochody osobowe, dostawcze i ciężarowe (sprzedaż) z ceną od 5 000 zł do 15 000 zł,
  • Rolnictwo - Ciągniki,
  • Rolnictwo - Maszyny rolnicze.

W kategorii poniżej koszt ogłoszenia wynosi 27,99 zł:

  • Motoryzacja / Przyczepy i pojazdy użytkowe.

 

 Natomiast w poniższych kategoriach opłata wynosi 34,99 zł:

  • Mieszkania (Sprzedaż i Zamiana),
  • Domy (Sprzedaż i Zamiana),
  • Działki (Sprzedaż i Zamiana),
  • Biura i lokale (Sprzedaż i Zamiana),
  • Hale i magazyny (Sprzedaż),
  • Samochody osobowe, dostawcze i ciężarowe (sprzedaż) z ceną od 15 000 zł do 25 000 zł.

 

W kategorii Samochody osobowe, dostawcze i ciężarowe (sprzedaż) dla samochodów z ceną powyżej 25 000 zł opłata wynosi 39,99 zł.

 

W kategorii Praca opłaty są uzależnione od podkategorii ogłoszenia:

  • Grupa 1: 72,57
  • Grupa 2: 60,27 zł,
  • Grupa 3: 30,75 zł.

 

Przedłużenia dokonasz, klikając w przycisk przed_u_enie_przycisk.PNG  widoczny przy aktywnym ogłoszeniu.

Jeśli ogłoszenie już wygasło, znajdziesz je w zakładce "Zakończone", skąd również możesz je ponownie aktywować.

 

Przedłużenie ogłoszenia dla posiadaczy pakietów

Jeśli posiadasz wykupiony pakiet ogłoszeń swoją ofertę możesz bardzo łatwo przedłużyć. Wystarczy, że klikniesz w przycisk  przed_u_enie_przycisk.PNG. Twój pakiet ogłoszeń zostanie pomniejszony o jedną jednostkę, a ogłoszenie zostanie aktywowane na kolejne 30 dni.